Tijdloze gerenoveerde halfopen bebouwing met 4 slaapkamers

Marechalstraat 41 , 8020 Oostkamp

FORTISSiMMO ref 3076049
Op aanvraag
Referentie
VH0894
Oppervlakte Huis
159 m²
Oppervlakte grond
253 m²
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Energie en watertoets
EPC waarde
166 kWh/m2
EPC referentie
20210906-0002460462-1
Overstroming
Niet overstromingsgevoelig
Overstroming zone
Niet van toepassing
Informatieplicht
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Recht van voorkoop
Neen
Dagvaarding
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Contacteer ons snel voor een bezoek aan deze smaakvol ingerichte woning, die tijdloos woongeluk uitstraalt! Deze halfopen bebouwing met zonnige tuin werd net helemaal gerenoveerd en is gelegen op wandelafstand van alle winkels, openbaar vervoer, scholen en sportfaciliteiten.

Deze mooie woonst geniet van een tijdloze architectuur, een praktische indeling en een hoogwaardige afwerkingsgraad (o.m. blauwstenen terras, domotica, parketvloeren).
Indeling als volgt: inkomhal met vestiaire, gastentoilet en aparte uiterst ruime berging/wasplaats. Aangename leefruimte bestaande uit salon en eetplaats, volledig geïnstalleerde leefkeuken met zicht op patio, achteraan uitgevend op mooi aangelegd terras en de zonnige tuin met volle privacy. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een apart toilet op de nachthal. Op de tweede verdiepig bevinden zich eveneens 2 slaapkamers. De tuin beschikt over een zijpoortje (makkelijk om fietsen te plaatsen). Centrale verwarming op aardgas. Goedgekeurde elektriciteit, energiezuinige woning. Warm aanbevolen! Leg uw afspraak vast voor het kijkmoment op zaterdag 11/09 via 050 662 663 of info@vastgoed-depauw.be 
 
De ligging