print

Majoor Woodstraat 4/8

Nieuwbouwresidentie Amadeus hartje Oostkamp - 70% VERKOCHT !

Locatie Majoor Woodstraat 4/8 , 8020 Oostkamp
Prijs € 275.000
Referentie VP0324

Energie en watertoets

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunning -
Recht van voorkoop -
Dagvaarding -
Verkavelingsvergunning -

REEDS 80% VERKOCHT - locatie locatie locatie!

Deze prachtige nieuwbouwresidentie en architecturaal pareltje Amadeus (voormalige ligging Vomac) is rustig en centraal gelegen op wandelafstand van alle winkels en het openbaar vervoer, op enkele minuten van Brugge en belangrijke invalswegen. Residentie Amadeus beschikt over 9 luxueuze woonappartementen, allen afgewerkt met de meest stijlvolle, energiezuinige en duurzame materialen. Alle appartementen genieten van licht en lucht en zijn voorzien van een inkom, voldoende ruimte voor vestiaire, een gastentoilet, leefruimte met volledig geïnstalleerde leefkeuken, 2 tot 4 slaapkamers, een of meerdere bad- of douchekamers en een terras. De mogelijkheid wordt geboden tot het aankopen van garages, staanplaatsen en privatieve bergingen. Het project zal opgetrokken worden in de Majoor Woodstraat en heeft eveneens een toegang via het Sint-Pietersplein.

Bouwwerken zijn reeds gestart. Personalisaties omtrent afwerking en indeling volgens de wensen van de koper zijn nog mogelijk.

Prijzen vanaf 275.000 euro exclusief kosten. Wij verwelkomen u met open armen en een kopje koffie op ons kantoor voor verdere toelichtingen omtrent dit absolute topproject!