print

Pieter Derudderstraat 1

Jabit'O in het centrum van Jabbeke - Jouw plek in het groen en aan het water

Locatie Pieter Derudderstraat 1 , 8490 Jabbeke
Prijs Op aanvraag
Referentie VP0624
Bouwjaar 2020

Energie en watertoets

Overstroming Niet overstromingsgevoelig
Overstroming zone Niet van toepassing

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop -
Dagvaarding -
Verkavelingsvergunning -

Ontdek het project Jabit’O en maak uw persoonlijke afspraak via info@vastgoed-depauw.be of bel 050 662 663.

Het project
Binnenkort verrijst een nieuwe parel in het centrum van Jabbeke. Jabit’O is omgeven door een prachtige groene zone, met nieuw aangelegde vijver. Dankzij de centrale ligging zijn alle nodige faciliteiten op wandelafstand bereikbaar.

De architectuur
Het inbreidingsgebied in het centrum van Jabbeke is een belangrijk speerpunt in het vernieuwingsbeleid van de gemeente. Samen met de aanleg van het park, de speelruimte en extra parkeermogelijkheid vormt het project Jabit’O een belangrijke component in de herwaardering van de kern van Jabbeke. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie zijn dan ook drie relevante pijlers.

De twee nieuwe meergezinswoningen staan los van elkaar, elk gepositioneerd aan de rand van het park, maar vormen één architecturaal geheel. Het project getuigt van een minimalistische architectuur. Het gebruik van traditioneel, lichte gevelsteen en donker buitenschrijnwerk zorgt voor een strak uitzicht van de gebouwen. De 40 appartementen zelf kennen ruime leefoppervlaktes met veel lichtinval, waarbij de woonkwaliteit voorop staat. De variërende grootte van de units zorgt voor een breed doelpubliek. Jabit’O kent een hedendaagse en tijdloze architectuur die zijn plaats zal vinden in het beeld van het centrum van Jabbeke.