Getuigenissen

Schitterende meid die je een prima service verleent! Haar eenvoud doet wonderen....verkocht onze ouderlijke woning vlug en met waardigheid!
Nog es bedankt en aan de bezoekers raad ik haar aan voor de volle 100 procent....doen!

Kathleen Vanoverschelde
Beste Benedicte, wij kunnen onze samenwerking met jou alleen maar toejuichen! Sympathiek mét kennis van zaken, dat is voor de klant belangrijk. En die eigenschappen heb je, veel succes verder!
Ann Borgonjon
Super goede service, ALTIJD bereikbaar, heel gedreven en vriendelijkheid staat heel hoog aangeschreven.
Een topmadam!
Vanessa Wittevrongel
Zeer professioneel, goede opvolging en aangenaam team! ?
Kenny Vrst
Prachtige dame met zeer veel kennis van zaken ,doe zo verder met je eeuwige glimlach en gouden geduld! 
Andy Descheemaecker
Een echte aanrader! Zowel Delphine als Benedicte zijn enthousiaste, gemotiveerde immomakelaars met een passie voor hun vak. Niets is hen teveel, elk uur van de dag kan je met je vragen bij hen terecht! Bedankt nogmaals voor de vlotte verkoop van mijn huis, ik beveel jullie zeker aan!?☺️
Kim Hoste
Eén woord "TOP" !!! Een zeer professioneel, krachtig en enthousiast team. Altijd even vriendelijk. Een echte aanrader. Nogmaals bedankt Benedicte en Delphine.
Vanessa Vandenberghe
Niet alle immokantoren luisteren naar hun (toekomstige) klanten. Wout hielp ons op een schitterende manier. De rondleiding was uitgebreid en duidelijk. Bijna al onze vragen werden al beantwoord nog voor we ze zelfs konden stellen!

Wout was ontzettend professioneel en rustig. Hij nam de tijd om ons ook te leren kennen ons doorheen het huis te begeleiden. Het was een verademing na de soms kille en heel pusherige aanpak van anderen. Doe zo voort!
Eva Claeys